Det kändes stort för oss bröder att mottaga så många lyckönskningstelegram från alla dessa respekterade personer och institutioner i gastronomins värld.
Nedan följer alla telegrammen ordagrant citerade.
Från den nakna kocken
Stort grattis till era framgångar! Tycker dock att ni skall se över er klädkod i köket som visades på bild under våren 2011.
Från Hjos Vinhandel
Vi har länge följt er på nätet och är mycket imponerade av era gastronomiska resor och erbjuder härmed full sponsoring av viner från vårt sortiment. Förutsättningen är att dom visas på bild på er blogg/hemsida.
Red:s anmärkning:Vi har ett par besökare varje dag.
Från Tina Nordström
Jag vill gärna komma och deltaga vid något tillfälle och presentera mina nya kryddsamlingar. Undrar vad det är för klädkod som gäller. Har sett bilder från våren 2011. OK för min del med min erfarenhet från Let´s Dance
Från Guide Michelin
Gratulerar er för era framgångar och innovationer inom gastronomin. Vi överväger att under hösten 2012 ge er en stjärna. Var beredda på ett besök från oss.
Från Nomi i Köpenhamn
Vi är imponerade av era framgångar och inbjuder B2B att vid ett tillfälle till hösten komponera och tillreda en avsmakningsmeny på vår restaurang i Köpenhamn. Klädkod: Kockklädsel med mössa
Från Gordon Ramsey
Gratulerar till era framgångar i den gastronomiska världen, men er klädsel, köksutrustning och tillredningsmiljö är under all kritik.
Från United Destilleries
Stort grattis.Väl medvetna om ert pågående sponsoravtal med en annan känd whiskytillverkare, erbjuder vi er hela vårt sortiment av destillerade drycker för avsmakning under era möten. Vårt motkrav är att presenteras på er blogg.
Från Carl-Jan
Det gläder mig att gastronomins underbara värld genom er verksamhet även har nått Skåne. Välkomna till Grythyttan vid ett tillfälle som ni bestämmer själva. Vi bjuder på helpension tillsammans med era partners i 2 dygn och garanterar ett långt inslag i programmet efter 3 med Lotta Bromé
Från Högskolan i Kristianstad
Gastronomiska programmet.
Vi har följt er verksamhet under en längre tid är imponerade av era framgångar. Av denna anledning bjuder vi härmed in er som gästföreläsare vid ett tillfälle under hösten 2012 då ämnet är:
Sambandet mellan god mat och god stämning.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar