måndag 23 mars 2015

Protokoll från den 19 mars 2015



PROTOKOLL
2015-03-19

Närvarande: Per B, Hans B,  Arne C, Jan Hult, Arne Håkansson och sekretären

1.      Mötet öppnades efter att matglada bröder från när och fjärran strålat samman i den gemensamma lokalen vackert belägen i Hittarp med havet befolkat av havsöringsfiskande till midjan stående personer i fonden.

2.      Efter ett som vanligt segslitet val av sekreterare genomgicks föregående mötes protokoll, vilket visade sig ha vissa felaktigheter. Således var beskrivningen av kvällens värdpar fel i så motto att de skulle utgöras av endast den ene ämbetsmannen, nämligen ordföranden med möjlighet till bistånd av sekretären. Dessutom fanns en felaktighet i beskrivningen av ordförandens ankomsttid och donationens fysiska närvaro. Härefter fick protokollet ro bland övriga handlingar. 

3.      Menyn som vi skall överraska våra damer med 2015-09-04 föreslogs till följande: xxxxxx. Lämpliga viner provas den 29/4. Visst drinktilltugg bestämmes även vid detta datum.

4.      Enligt dagordningen skulle berättelser ske av bröderna Jan och undertecknad från var resor, men dessa måhända tidsödande oralgalvaniska utsvävningar bestämdes till att få ske vid middagen.   

5.      Kassören redovisar en IB om SEK 5 455. Till detta lägges inbetalningar från broder Arne H och Jan H med vardera SEK 500, vilket gör dessa bröder till gottstående och kassan till ett saldo om SEK 6 455. Dock avgår SEK 500 till hyran. För kvällens övningar inbetalas av närvarande gourmeter sammanlagt SEK 1 500. Det avgår för råvaror och dryck SEK 1 380, varefter SEK 120 tillägges kassan. UB lär härefter vara SEK  6 075.

6.      Arne C väcker en fråga om möjligheten till tidigare utskick av protokollet, vilket naturligtvis kommer att infrias. V S B med detta utskick.                                                                                                Nästa möte startar redan kl 17.00 beroende på att vi då kommer att ha en stor arbetsbörda. Broder Jan slog  lägsta siffran, och vann därmed äran att få hålla kvällens tal.
 
7.      Vår värderade ordförande redogjorde för hur kvällens huvudrätt, dillkött, skulle tillagas och undertecknad för dessertens, crepes suzette, tillagning skulle ske.

8.      Vid måltidens intagande orerade broder Jan om sin resa bland cigarrer och gamla amerikanska dollargrin och undertecknad från sina kulturella utsvävningar i Turkiet. Tack för maten gjordes av Jan som harangerade ordföranden och sekretären för menyn.

 
Rugen 206.jpg
    Totte
     Sekretären  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar